Itthon vagy külföldön?

Itthon vagy külföldön?

 

A NIOK Alapítvány Vitatér programjának következő beszélgetésére március 5-én kerül sor a Budapesti Corvinus Egyetemen. Az esemény társszervezője a Széchenyi István Szakkollégium.

E havi témánk: Mitől jó az egyetem?

Egy egyetem attól lesz jó, hogy „jó” gyerekek járnak oda, vagy attól, hogy „jó” tanárt alkalmaznak, netán a tananyagtól, a „jó” körülményektől, az összetartó közösségtől, az egyetem által képvisel sajátos szellemiségétől? Mindez mérhető? Mit tekinthetünk, nevezhetünk „jónak” a felsőoktatás különös univerzumában?

A Vitatér felsőoktatásról szóló sorozatának második vitája a Széchenyi István Szakkollégium diákjai által megfogalmazott kérdéseket: Itthon vagy külföldön tanulsz? Milyen szempontok alapján mérlegeltél, hogy külföldi vagy belföldi egyetemet válassz a mester képzés idejére? Mivel és miben nyújt többet a kinti egyetem, ami az itthoni kínálatból hiányzik? járja körül a felsőoktatás különböző szereplőivel.

Pontos időpont: 2013. március 5. 18.00

Helyszín: Budapesti Corvinus Egyetem (1093 Budapest, Közraktár u. 4-6. C. épület IX. előadó)

Az esemény a nonprofit.hu Facebook oldalán is megtalálható: https://www.facebook.com/events/240557709449475/.

A fotó megtalálható a fortepan.hu-n. A kép a Creative Commons – Nevezd meg! – Ne add el! – Így add tovább! 2.5 Magyarország Licenc alá tartozik.